Loading Events
This event has passed.

Webbinarium om intäktsdrivet ledarskap

 

Välkommen till ett webbinarium på temat intäktsdrivet ledarskap. Vi kommer få en presentation av Per Leander, som är senior konsult på Brakeley Nordic och f.d. generalsekreterare på Friends och Barncancerfonden (läs mer om Pers bakgrund nedan). Under webbinariet kommer vi behandla frågor som:

  • Vad innebär intäktsdrivet ledarskap och vad kan det betyda för min organisation?
  •  Vad kan jag göra i min roll för att främja ett intäktsdrivet ledarskap?

 

Teknisk information och anmälan

 

Webbinariet kommer hållas genom mötesverktyget Zoom. En länk med teknisk information och inbjudan skickas till deltagarna i god tid innan samtalet.

Deltagande är helt gratis för icke-vinstdrivande organsationer i Norden. Pris för övriga deltagare är 1500 kr ex moms per deltagare.

Webbinariet kommer hållas på Svenska/Skandinaviska.

 

 

Om du har frågor kring webbinariet, kontakta Henric Södergren på 070 730 78 20 eller henric.sodergren@brakeley.se.

 

Webbinariet leds av

 

 

Per Leander har varit generalsekteretare för Stiftelsen Friends i mellan 2017-2019 och Svenska Barncancerfonden 2012-2017. Innan Per blev aktiv i den icke-vinstdrivande sektorn så har han haft olika ledande roller inom näringslivet, med tyngpunkt på management, kommunikation, marknadsföring och försäljning.

Under hans tid på Barncancerfonden ökade organisationen samlade intäkter från 125 till 420 MSEK.  Ett av Pers fokusområden var en stärkt målstyrning inom organisationen samt en vidareutveckling av organisationskulturen – att alla inom organisationen förstod och och kände sig delaktiga i att uppnå organisationens gemensamma målsättningar.

Under sin tid på stiftelsen Friends så stärkte Per organisationens förmåga att samla in pengar, startade ett större intitiativ vid namn “Nationell kraftsamtling mot mobbning”, samt stärkte organisationens målstyrning.

Per innehar rollen som ordförande för Giva Sverige (den svenska branschorganisationen för insamlingsorgansiationer).