Loading Events

Rundabordssamtal på temat intäktsdrivet ledarskap (online)

Nu kan vi stolt presentera upplägget på nästa rundabordssamtal om fundraising, resursmobilisering och filantropi, som kommer ske Tisdagen 28 April kl. 15-17 CET. I våra rundabordssamtal får en mindre grupp möjlighet att diskutera erfarenheter och utmaningar framöver.

Per Leander

Samtalets huvudtema är intäktsdrivet ledarskap. Vi kommer få besök av Per Leander, som är senior konsult på Brakeley Nordic och f.d. generalsekreterare på Friends och Barncancerfonden. Vi kommer behandla frågor som:

  • Vad innebär intäktsdrivet ledarskap och vad kan det betyda för min organisation?
  •  Vad kan jag göra i min roll för att främja ett intäktsdrivet ledarskap?
  • I mån av tid kommer vi även ha tid att diskutera andra frågor kopplade till fundraising, resursmobilisering och filantropi.

Samtalet kommer hållas genom mötesverktyget Zoom. En länk med teknisk information, deltagarlista och inbjudan till mötet skickas till deltagarna i god tid innan samtalet.

Pris och anmälan: Det är helt gratis att delta för organisationer som är medlemmar i Brakeley Nordic Network. Läs mer på denna sida. Pris för övriga deltagare är 2000 kr ex moms per deltagare.

Observera dock att det är begränsat antal platser och först till kvarn gäller vid anmälan.

 

 

Preliminära datum och tider för kommande rundabordssamtal 2020 är:

Tisdag 22 sep: rundabordssamtal morgon 9-11
Måndag 23 nov: rundabordssamtal EM 15-17

Om du har frågor kring rundabordssamtalet eller om Brakeley Nordic Network 2020, kontakta Henric Södergren på 070 730 78 20 eller henric.sodergren@brakeley.se.